Kan ve İnsan Vücudundaki Toksinlerin Yapısı

Modern tıp yöntemlerinden fayda görememiş milyonlarca kişiden biriydim. Yıllarca neden hasta olduğumu bilmeden ne olduğunu dahi bilmediğim ilaçlar alarak, yapılan uygulamalara boyun eğerek çözüm aradım. Artık bu işlemlerden bir fayda göremeyeceğimi tamamen anlamıştım.

Geçen 3-4 yıl internette çevremdeki profesyonel kupa terapislerini araştırdım. Ancak konu hakkında toplayabildiğim bilgiler en iyi ifadeyle belirsiz ve eksikti. Bu durum kupa terapisinin dünyanın en gizemli ve en çok yanlış anlaşılan tedavi olduğunu bir kez daha ispat ediyordu.

Ancak dünyada hacamatla ilgilenen insanlardan daha çok şey öğrenebildiğimi anladım. Türkçe kaynaklar her ne kadar sınırlı olsa da yaşayan kaynaklardan öğrendiklerim, insana bir bütün olarak bakabilmemi ve hastalıkların gerçek sebepleri ile hacamat bilgilerini eşleştirmemi sağlıyordu.

Bu arada, kupa uygulamasının insan vücudunda bir tedavi olarak neler yaptığını ve sağlık için neden faydalı olduğu hakkında biraz daha derin düşündüm.

İlk anladığım şey kupa uygulaması insan vücudundan sonradan yerine yeni kanın üretildiği kirli siyah kanı uzaklaştırarak motorlu araçlardaki ‘yağ değişimi’ne benzer bir durum olduğuydu. Bu durum eski kirli motor yağının 6 ayda veya 10 bin kilometrede yenilenmesi gibiydi.

Ayrıca elbette insan vücudu ve kan bir arabadan veya motor yağından daha karmaşık bir yapıya sahip. Bu yüzden ‘kirli’den neyi kastettiğimizi ve kanda ‘atık’ olarak neyi değerlendireceğimiz bulmaya çalıştım. Başlangıç olarak, yıllar geçtikçe vücutta aşağıdakiler veya başka kötü maddeler birikebilmektedir:

– Toksinler

– Bakteriler

– Patojenler

– Fungus (mantar)

– Parazitler

– Parazit Yumurtaları

– Virüsler

– İstenmeyen ve büyüyen hücreler

Şu anda bunların hepsini bildiğimi iddia edemem ama bildiğin tek bir şey var: Eğer vücudum bir şekilde bunları ortadan kaldırmayı beceremiyorsa o halde bunlardan kurtulmanın en doğrudan ve en hızlı yolunı bulmak isterim. Ancak bu şekilde kendini onarmaya ve yaratılışındaki harikalığı gerçekleştirmeye fırsat bulabilir.

İşte tam bu noktada kupa tedavisi önem kazanıyor! Eğer temizlenmenin daha hızlı bir yolu varsa ben öyle birşeyi henüz duymadım. (Eğer duyan varsa lütfen bir mesaj yazın)

Teşekkür ederim.

Yorum Yapın

Mesajınız